Request (/) is not valid or it is not supported.

ICI PARIS XL Zevenaar viert eenjarig bestaan

25-09-2012 10:030 reacties
ZEVENAAR - De Zevenaarse vestiging van parfumerieketen ICI PARIS XL viert zaterdag 6 oktober haar eerste verjaardag. De hele dag is het feest, de medewerkers hebben een gevarieerd feestprogramma samengesteld voor iedereen.
ICI PARIS XL werd in 1968 opgericht door het echtpaar Brenig en nu, 44 jaar later, heeft het bedrijf bijna 250 filialen in de hele Benelux. Vorig jaar besloot de parfumerieketen om ook een vestiging in Zevenaar te openen en dat bleek een schot in de roos te zijn. Filiaalmanager Marianne Donker van ICI PARIS XL in Zevenaar vertelt: ,,Steeds meer mensen weten ons te vinden. Voor een cadeau voor een ander, maar zeker ook voor zichzelf. We hebben al veel vaste klanten, maar toch komt er elke week wel een klant die niet weet dat we in Zevenaar zitten. Dat vinden ze fijn, want dan hoeven ze niet meer naar Doetinchem of Arnhem voor een breed assortiment, service en de laagste prijs. Kortom, de zaken gaan goed in Zevenaar en dat gaan we vieren!''
Marianne Donker vertelt hoe het programma eruit ziet: ,,Zaterdag 6 oktober geven we iedere klant een cadeau en serveren we de hele dag lekkere hapjes en drankjes. Daarnaast kunnen klanten hun nagels laten lakken en geven we, gratis make-upadvies of proefjes mee naar huis. Dit doen we trouwens altijd. Fotografe Mirjam in 't Veld van Mirjam Fotografeert is er ook, klanten kunnen bij haar voor slechts 25 euro twee glamourfoto's van zichzelf laten maken, nadat ze eerst vakkundig zijn opgemaakt door een visagist. Ieder uur wordt er een goedgevulde goodiebag verloot, er zal ook één mega-goodiebag worden weggegeven. Ook aan mannen en kinderen is gedacht. Marianne: ,,Mannen maken kans op twee vrijkaartjes voor de nieuwe James Bond-film 'Skyfall' die vanaf november is te zien bij Movie Unlimited in Zevenaar of een Martinishaker met een douchegel van de nieuwe herengeur 007. Alle kinderen krijgen een ballon en een traktatie.'' Marinanne Donker kijkt uit naar het feestje en de toekomst. ''Mijn zes collega's en ik hopen nog jaren voor onze klanten klaar te staan met een brede productkennis, ervaring en welgemeende hartelijkheid!'' De eerste verjaardag van ICI PARIS XL in Zevenaar wordt gehouden op zaterdag 6 oktober van 9.30 uur tot 17.30 uur op de Markstraat 20 in Zevenaar.
Request (/) is not valid or it is not supported. Request (/) is not valid or it is not supported.
Request (/) is not valid or it is not supported.
Request (/) is not valid or it is not supported. Request (/) is not valid or it is not supported.